Elkészítési idő 40 perc
Hozzávalók 4 személyre:
• 30 dkg marhamáj
• 3 evőkanál liszt
• 2 fej vöröshagyma
• 1 csokor petrezselyemzöld
• 2 dl tejszín
• olaj a sütéshez
• 1 tojás
• fehérbors
• só
• 1 dl asztali vörösbor
• majoránna
Elkészítés:
A májat előkészítjük, felszeleteljük, majd megforgatjuk a lisztben, és serpenyőben felhevített olajban kisütjük. A vöröshagymákat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd a sült májjal, és petrezselyemzölddel együtt ledaráljuk. A pépet bazsalikommal, fehérborssal, sóval ízesítjük, hozzáadjuk a tojást, a tejszínt, és a vörösbort, majd jól összedolgozzuk.
Porcelántálba tesszük, tetejét petrezselyemzölddel díszítjük, és friss fehér kenyeret kínálunk hozzá.


